Cuba reizen en actieve tours; vakanties voor iedereen

Sigaren, rum, salsa en witte stranden met kristalhelder water. Een Cubaanse vakantie is niet alleen een reis naar het Caribisch gebied, maar ook naar het verleden en vooral naar een zeer levendige cultuur. Prachtige oldtimers, oude koloniale gebouwen en monumenten van onder andere Che Guevara of en Fidel Castro doen oude tijden herleven.

Wij organiseren reizen naar Cuba in nauwe samenwerking met ons team in Havana. Ontdek fascinerende steden zoals Havana, Trinidad, Santiago de Cuba of Cienfuegos en geniet van ongerepte natuur in de nationale parken van Cuba.

Kies je persoonlijke Cuba-reis: van een klassieke groepsrondreizen per bus, individuele rondreis met een huurauto, tot actieve wandel- of fietstochten, er is voor elk wat wils. Met onze bouwstenen kun je jouw reis naar Cuba aanpassen. We bieden je graag een vrijblijvend reisvoorstel op maat.

 

Autorondreizen

Cuba per auto verkennen: kies een autorondreis of maak zelf een route

Meer informatie »

Individuele reizen

Kies zelf de hoogtepunten en activiteiten van je individuele reis

Meer informatie »

Excursies, shows en cursussen

Het programma van je cuba-reis: Tropicana show, Oldtimertour, Tabakstour en nog veel meer

Meer informatie »

Onze populairste reizen:

Groepsreis
14 dagen / 13 nachten

Groepsrondreis Ontdek Cuba

  • Reis in 14 dagen door het hele land
  • De belangrijkste hoogtepunten van Cuba 
  • Bezoek Cienfuegos en Cayo Levisa
Meer informatie »
Actieve groepsreis
12 dagen / 11 nachten

Fietsvakantie Cuba Cross Over

  • Onze populairste actieve vakantie
  • Droomstranden van Cayo Jutias
  • Trinidad, Viñales, Cienfuegos, Havana
Meer informatie »
Autorondreis
8 dagen / 7 nachten

Autorondreis Ontdek Cuba

  • Stad en provincie: 4 stops in 8 dagen
  • Havana, Trinidad en Viñales
  • Daarnaast ook Playa Larga of Cienfuegos
Meer informatie »
Cuba reizen zijn nou eenmaal onvergetelijke ervaringen

Reizen in het Caribisch gebied betekent vooral wandelen over de mooiste stranden van Cuba  met kristalhelder water en genieten van de zonsondergang. Maak je liever een wandeling door koloniale steden bezoek dan Havana of Trinidad en leer meer over de geschiedenis van het Caribische eiland en de Cubanen. Geniet van de beroemde Cubaanse sigaren en verken unieke landschappen, zoals de bijzondere Viñales vallei Verleng jouw verblijf op Cuba met een strandvakantie in Varadero of op het 25 km lange eiland Cayo Largo.

Omdat iedereen andere verwachtingen heeft als het op reizen aankomt, bieden onze programma’s voor ieder wat wils. Pure luxe met 5-sterren hotels, het beste eten en georganiseerde excursies inbegrepen of liever de voorkeur aan de reis zelf organiseren en overnachten bij de lokale bevolking.

 

Onze pakketten bieden je alles wat je maar wilt van je Caribische reis, omdat iedereen andere verwachtingen heeft als het op reizen aankomt. Men wil pure luxe met 5-sterren hotels, het beste eten en vele georganiseerde reizen inbegrepen. Anderen geven er de voorkeur aan om hun dagelijkse routine zelf te organiseren en willen ook de nacht in een tent of bij de lokale bevolking doorbrengen.

Als marktleider op het gebied van Cuba reizen we goed door het land en hebben we verschillende reizen samengesteld die niets te wensen overlaten. Blader door onze Cuba-reizen en vind alles wat je moet weten over een vakantie in Cuba met onze Cuba reisinformatie.

Heb je vragen over onze reizen naar Cuba en wil je graag advies krijgen?laat een bericht achter, we zijn blij als we je kunnen helpen.