Cuba Autorondreizen

Groepsreizen en all-inclusive is niet het gene wat je zoekt, maar wil je Cuba zo individueel mogelijk ontdekken? Tijdens onze Cuba-autorondreis reis je alleen door het veelzijdige land en ben je vrij flexibel: je beslist welke bezienswaardigheden je wilt bekijken, waar je graag wat langer wilt blijven of welke omwegen je spontaan plant.
Of het nu voor één of twee weken is, alleen het westen of zelfs heel Cuba: met onze Cuba autorondreizen, kun je het land op jouw eigen tempo verkennen. Natuurlijk reserveren wij jouw hotels of Casas Particulares van tevoren, zodat je je 's avonds geen zorgen hoeft te maken en na een drukke dag bij jouw accommodatie lekker kunt ontspannen in alle rust en stilte om jouw reis voort te zetten. Kies tussen onze rondreizen met een auto vooraf geplande route of laat ons een huurauto-route aanpassen of een volledig nieuwe route plannen.

Onze autorondreizen - jouw voordelen

Accommodatie al gereserveerd
Flexibele vrijetijdsactiviteiten
Vluchten en excursies bij te boeken
Verschillende autohuurcategorieën – jij kiest!
Contact persoon tijdens de reis: 24/7 voor jou beschikbaar door lokale personeel en direct contact met autoverhuurders
Individuele routeplanning mogelijk
Autorondreis
15 dagen / 14 nachten

Autorondreis Cuba XXL

 • Door het hele land: 10 stops in 15 dagen
 • bijv. Havana, Santiago de Cuba, Cienfuegos
 • Viñales en Baracoa voor natuurliefhebbers
Meer informatie »
Autorondreis
14 dagen / 13 nachten

Autorondreis Koloniaal Cuba

 • 7 stops in 14 dagen
 • Genoeg vrije tijd voor activiteiten
 • Koloniale steden, Varkensbaai, Groene Westen
Meer informatie »
Autorondreis
8 dagen / 7 nachten

Autorondreis Ontdek Cuba

 • Stad en provincie: 4 stops in 8 dagen
 • Havana, Trinidad en Viñales
 • Daarnaast ook Playa Larga of Cienfuegos
Meer informatie »
Autorondreis
8 dagen / 7 nachten

Autorondreis Oost-Cuba

 • Door het oosten van Cuba: 5 stops in 8 dagen  
 • Bijv. Gibara, Baracoa, Cayo Saetía 
 • Veel vrije tijd
Meer informatie »
Autorondreis
Flexibel aantal dagen

Jouw individuele autorondreis

 • Jij beslist, wij plannen
 • Individuele route en duur
 • Extra diensten (zoals vluchten en verblijf)
Meer informatie »

Ontdek Cuba per auto - onze tips en services

Onze service
Rijd langs de zonnige kusten, langs vintage auto's door de turbulente hoofdstad en stop in de Viñales-vallei voor een panoramisch uitzicht op de uitgestrekte tabaksvelden. Hoe je jouw dag precies ontwerpt, dat beslis je helemaal zelf. We zijn blij om bepaalde Cuba-excursieste boeken, maar ook van tevoren. Bestaande uitstapjes kunnen aan jouw wensen worden aangepast en bijvoorbeeld door een volgende badplaatsing in Varadero, Jibacoa of Guardalavaca. We staan ook een zeer individuele routeplanning toe. Neem contact met ons op! Zelfs als je Cuba op jouw eigen tour in een auto gaat verkennen, staan wij altijd aan jouw zijde met hulp en advies. Aangezien we zijn gevestigd met een kantoor direct in Havana, is een zorg door lokaal personeel en indirect contact met de serviceproviders zoals het autoverhuurbedrijf gegarandeerd, vooral als er iets misgaat. Een oproep op onze 24-uurs telefoon en we helpen je eruit.
Jouw accommodaties
We boeken van tevoren accommodaties voor je, zodat je je zich geen zorgen hoeft te maken over een min of meer lange rit. Vaak verblijf je in de zogenaamde Casas Particulares, privé accommodatie van de Cubanen. Het voordeel: het directe contact met de lokale bevolking en daarmee de mogelijkheid voor een paar echte culturele inzichten en tips van lokale experts. Natuurlijk heb je je eigen kamer en badkamer, vaak een hele Casa voor jou alleen. Daarnaast bereiden de eigenaren goedkoop ontbijt, meestal ook lunch en diner. Onze tip: boek dit best indien nodig alleen ter plaatse. 
Verkeer op Cuba  Ook de ongeduldige onder ons hoeven niet bang te zijn voor een autorondreis door Cuba, omdat het Europese verkeer niet vergelijkbaar is met dat in Cuba. Zelfs in grote steden zul je geen verstopte wegen, files, gebrek aan parkeerplaatsen of laat staan een spitsuur vinden. Wat een boodschap voor de radio in dit land zou zijn, is in Cuba het normale dagelijkse verkeer: ze delen de snelweg met fietsers, voetgangers, ezels en paardenkoetsen, maar er is genoeg ruimte voor iedereen. In het Oosten is het soms synoniem voor stok en steen, je moet ook altijd een kaart bij hebben of  een navigatieapp op de telefoon, omdat de wegen over het algemeen minder bewegwijzerd zijn.