Havana oldtimerrit: met een oldtimer door Havana!

Sigaren, rum, muziek, dans. Havana is veel en voor iedereen: Pura Vida! Ervaar een van de meest bruisende steden ter wereld op de meest authentieke manier: vanaf de achterbank van een originele oldtimer! Of het nu gaat om een eenvoudige rondrit in een klassieke auto of een uitgebreide rondleiding door de stad met een gekwalificeerde gids die elke hoek van de stad kent - een ritje met de oldtimers in het centrum van Havana is zonder meer een unieke ervaring.

Kies uit:

  • Een klassieke tour van een uur door Havana

  • Stadstour met gids - in een klassieke auto te voet

Havana oldtimertour met PLUS Travel Adventures

Wil je de koloniale flair van de Cubaanse metropool van dichtbij ervaren? Maak dan een Havana tour op de achterbank van een klassieke auto. Dompel jezelf onder in het verkeer van de stad en ervaar met onze gids een iets andere rondleiding door de stad. Jouw chauffeur zal je comfortabel naar de indrukwekkende bezienswaardigheden van de hoofdstad brengen. Leun achterover en geniet van deze authentieke en indrukwekkende tour door het moderne Havana voordat je het charmante oude centrum te voet gaat verkennen. Voor een snel overzicht van de stad bieden we ook een 60 minuten durende Havana-tour per oldtimer (zonder gids).


Geniet van de bezienswaardigheden van de Cubaanse hoofdstad Havana tijdens een tour in een oldtimer. Vanaf de achterbank maak je zelf ook deel uit van het stadsgezicht van Cuba.

Met een persoonlijke chauffeur en gids ervaar je de unieke mix van koloniale gebouwen en de Caribische flair van de stad. Op de avenue Paseo de Martí, de grens van Habana Vieja en Centro Habana, ligt het prachtige Parque Central. Met zijn aangrenzende koloniale paleizen is het een groene oase in de stad. Aan de overkant van de straat vind je de ware kopie van het Capitool in Washington, El Capitolio. Deze diende van 1929 tot 1959 als zetel van de senaat en president. Op het mooiste koloniale plein in Havana, de Plaza de Armas, staat het standbeeld van de onafhankelijkheidsstrijder Carlos Manuel de Cespedes.

De Havana tour leidt je naar één van de mooiste gebouwen van de stad: het Palacio de los Capitanes Generales, gebouwd in een latere fase van het baroktijdperk. Vroeger diende het als officiële residentie van de Spaanse gouverneurs, tegenwoordig is het een museum die de vergulde 'Salon Dorado' herbergt. Ook ontdek je het Plaza Vieja, een plein dat na jaren van bouwwerkzaamheden weer schittert. Het plein kenmerkt zich door de centrale fontein en prachtige koloniale gebouwen met sierlijke arcades en balkonnetjes. Omgeven door verschillende barretjes, restaurants en cafés, bevindt zich hier ook het beroemde Hemingway hotel Ambos Mundos.

Cuba staat natuurlijk ook bekend om zijn tabak en rum. Wil je Cuba ervaren, dan mogen deze twee karakteristieke elementen uiteraard niet ontbreken. Tijdens de rondrit kom je langs de Manufactura de Tabacos, waar je ervaren sigarenrollers, zogeheten 'Torcedors', aan het werk ziet. Ook breng je een bezoek aan het museum Havana Club Ron.

Na de lunch verlaat je de oude binnenstad en zet je de tour voort in een oldtimer door het moderne Havana. De Havana tour leidt je verder naar het grootste Spaanse fort in heel Amerika: Fortaleza de San Carlos de la Cabana. Het fort is omringd door een dikke muur. In 1959 nam Che Guevara het fort in gebruik voor 5 maanden en vestigde er de Comandancia del Che.

Vervolgens rijd je verder naar de chique wijk Miramar. Hier ligt de meest magnifieke straat in Havana, de Quinta Avenida. De prachtige villa’s en tropische bomen creëren een adembenemende sfeer.

De Havana oldtimertour eindigt in de late namiddag bij je accommodatie.


Inclusief:

  • Lunch
  • Gekwalificeerde Engelstalige gids
  • Rondleiding (te voet) door de oude binnenstad van Havana
  • Rit met een oldimer door het 'moderne' Havana
  • Entreebewijs: tabaksfabriek en rum museum (optioneel)
  • Verzamelplaats: Hotel Plaza


Prijzen:

Prijzen per persoon 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen  
01.11.18 - 31.10.19 165 € 99 € 77 € 87 € 76 € 68 € doorgaan
01.11.18 - 31.10.19 (Entree incl.) 181 € 116 € 93 € 103 € 93 € 85 € doorgaan

Altijd al in een mooie gekleurde oldtimer met privéchauffeur door de hoofdstad van Cuba willen rijden? De oldtimerrit van 60 minuten maakt van je droom werkelijkheid. Geniet van Havana vanuit een ander perspectief.

Ontdek Havana vanaf de achterbank van een Buick, Cadilac, Chevrolet, Chrysler, Oldsmobile, Plymouth of een Studebaker uit de jaren 1940-1950. Maak onderdeel uit van het traditionele stadsbeeld en laat je langs verschillende historische bezienswaardigheden rijden.

 

 

 

 

Inclusief:

  • Oldtimerrit incl. chauffeur voor 60 minuten
Prijzen per persoon 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen  
01.11.18 - 31.10.19 165 € 99 € 77 € 87 € 76 € 68 € doorgaan
01.11.18 - 31.10.19 (Entree incl.) 181 € 116 € 93 € 103 € 93 € 85 € doorgaan

De prijzen zijn geldig tot 31.10.2019.

Als je verschillende excursies en mini trips wilt combineren, kun je een huurauto of privétransfers bij ons boeken en je reis naar Cuba compleet maken. We helpen je graag bij het boeken van je accommodatie. Neem contact met ons op voor een offerte.