Rum- en Tabakstour in Havana

Relax, ontspan en geniet!

Cuba staat bekend om haar tabak en rum. Ervaar Cuba met al je zintuigen tijdens onze Rum- & Tabakstour. Tijdens deze halve dagexcursie leer je meer over de geschiedenis en productie van deze typische Cubaanse producten! Natuurlijk mag een proeverij niet ontbreken...
  • Rondleiding door het museum Havana Club Ron

  • Rum proeverij

  • Bezoek aan het Casa del Habano

Rum- en Tabakstour in Havana

Cuba is wereldberoemd om haar tabak en rum. Een bezoek aan het rummuseum en de tabakswinkel 'Casa del Habana' mogen niet ontbreken tijdens je reis op Cuba.

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van de Cuba Libre, een cocktail gemaakt van de échte Havana Club rum. Een rondleiding door het rum museum is ontzettend leerzaam voor wie nieuwsgierig is naar het productieproces van dit bekende exportproduct van Cuba. Het hele proces wordt gedemonstreerd: van het snijden van de rietsuiker tot het bottelen van de añejo rum. Aan het eind mag je uiteraard de rum zelf proeven en kun je in het winkeltje ontzettend veel rum-gerelateerde souvenirs kopen.

Voor de liefhebbers is er ook het "Casa del Habano", waar een "Torcedor" (sigarenroller) je meer leert over het productieproces tijdens het rollen van een Cubaanse sigaar. In de gezellige rooklounge en bar die aan de winkel is gevestigd, kun je meteen de "Tabacos Cubanos" testen - hier vind je gegarandeerd een sigaar die bij je past.

       

Inclusief:

  • Bezoek aan het rummuseum
  • Proeverij
  • Bezoek aan het Casa del Habano
  • Transfer
  • Gekwalificeerde Engelssprekende gids

Prijzen:

Prijzen per persoon 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen    
01.11.18 - 31.10.19 138 € 81 € 67 € 56 € 50 € 46 € doorgaan  

De prijzen zijn geldig tot 31.10.2019.

Als je verschillende excursies en mini trips wilt combineren, kun je een huurauto of privétransfers bij ons boeken en je reis naar Cuba compleet maken. We helpen je graag bij het boeken van je accommodatie. Neem contact met ons op voor een offerte.