Jeep Safari Holguín

Verken de prachtige omgeving tussen Holguín en Bariay Bay op onze Jeep Safari Holguín! Weg van de wegen, die je kunt bereiken met de auto en de bus, ligt het "echte" Cuba. Houd je camera paraat en ervaar Holguín; Cuba's ongerepte, weelderige groene landschap op Jeep Safari. "De mooiste, die de menselijke ogen ooit hebben gezien," merkte Columbus op toen hij hier op 29 oktober 1492 voor het eerst Cuba binnenkwam en werd verwelkomd door de Indiërs die daar woonden. Ter herinnering aan dit verhaal, houdt de lokale bevolking vaak een dansvoorstelling in de historische omgeving van Bariay Park. Maak kennis met het leven van de Indianen en geniet van het glinsterende kustlandschap om je heen, terwijl de wind voor een aangenaam briesje zorgt.
  • Jeep Safari Holguín- Bariay Bucht

  • Bezoek het Bariay park

  • Bezoek aan het Indiase dorp "Aldea Taina"

Jeep Safari Holguin – Bariay Bucht

Vanuit Holguín start je jouw excursie naar het "authentieke Cuba".

De eerste stop is de "Boca de Samá", waar je achterover kunt leunen en ontspannen tijdens een boottocht. Tijdens het bezoek van het vissersdorp en het "Casa del Campesino", kom je meer te weten over het dorp en het Cubaanse leven.

Met de jeep rijd je verder in de richting van "Aldea Taina", een groot Indiaas dorp, waar je het dagelijks leven van de Indianen te zien krijgt.

Na de lunch zet de jeeptour zicht voort naar Bariay Park. Hier kun je in de voetsporen treden van Christoffel Columbus. Er staan 16 beelden van Indiase goden als herinnering aan de aankomst van Columbus. Bezoek het monument in het grootschalige Bariay Park, dat door de kunstenaar Caridad Ramos Mosquera werd gecreeërd in 1992.

Aan het eind van de dag rijd je door de dorpjes van Oost-Cuba terug naar Holguín.

 

 

 

 

 

 

Inclusief:

  • Transfer van/naar Holguin
  • Gekwalificeerde Engelstalige gids
  • Entreegelden
  • Lunch

Prijzen

Jeep Safari Holguin - Green & Blue per persoon  
01.11.18 - 31.10.19 120 € doorgaan

De prijzen zijn geldig tot 31.10.2019 en gelden per persoon.

Als je verschillende excursies en mini trips wilt combineren, kun je een huurauto of privétransfers bij ons boeken en je reis naar Cuba compleet maken. We helpen je graag bij het boeken van je accommodatie. Neem contact met ons op voor een offerte.