Stadstour door Oud Havana

Levensvreugde, passie en ruimdenkendheid maken van Havana een van de beroemdste steden ter wereld. Onze Havana stadstour neemt je mee door het beroemde oude historische centrum. La Habana Vieja is het beste te voet te ontdekken. Met een gids struin je door de smalle kleurrijke straten en over de mooie pleinen van Havana. In dit oude stadsdeel zie je ontzettend veel prachtige oude gebouwen met verschillende stijlen, waaronder Barok en Art Déco. Tijdens de rondleiding vertelt de gids meer over de geschiedenis, politiek en cultuur van Havana en de rest van het land. Deze rondleiding is een goed begin van je vakantie op Cuba. Laat je betoveren door de schoonheid van Havana, maak kennis met deze oude stad en ervaar de Cubaanse levensstijl tijdens onze stadstour door Havana.
  • Stadstour door het oude centrum van Havana

  • Gekwalificeerde Engelstalige gids

  • De bezienswaardigheden van Havana

 

Rondleiding door Oud Havana

Havana is een populair decor voor films of muziekvideo's, en niet zonder reden: de stad heeft zijn eigen speciale, onvervalste charme. De stadstour in Havana neemt je mee door de beroemde oude stad "La Habana Vieja". Het historische labyrint kan het beste te voet worden verkend. Hier zijn auto's nogal ongewenst en zouden alleen het straatleven verstoren.

Bewonder in de oude stad architectonische meesterwerken uit alle tijdperken, die behoren tot een van de mooiste collecties in Amerika. La Havana Vieja telt meer dan 900 historische gebouwen.  Ontdek deze tijdens de stadstour in Havana, die varieert van illustere architectuur tot Barok en Art deco. De "Capitolio Nacional" is een lust voor het oog, zowel van buiten als van binnen en wordt ook wel vergeleken met het Washington Capitool. Terwijl de gids jou meer vertelt over de geschiedenis, politiek en cultuur tijdens een rondleiding door Havana, kun je het originele Cubaanse leven met zijn vriendelijke inwoners om je heen bekijken. Door de gezellige straten wandel je weer terug naar jouw accommodatie, waar de tour eindigt.

 

Inclusief:

  • Rondleiding door de oude binnenstad van Havana (transfer van/naar hotel Havana)
  • Gekwalificeerde Engelstalige gids

 

Prijzen:

Prijzen per persoon 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen  
01.11.18 - 31.10.19 60 € 30 € 20 € 15 € 12 € 10 € doorgaan
De prijzen zijn geldig tot 31.10.2019.
Als je verschillende excursies en mini trips wilt combineren, kun je een huurauto of privétransfers bij ons boeken en je reis naar Cuba compleet maken. We helpen je graag bij het boeken van je accommodatie. Neem contact met ons op voor een offerte.