Excursie van Havana naar Río Canimar

Ga met de excursie Rio Canimar de natuur in en geniet tijdens een boottocht dichtbij van de magische flora en fauna. Tijdens een boottocht van 12 km langs weelderige plantengroei en mangroven kun je verschillende soorten vogels observeren of genieten van de frisse lucht - ontsnap van het drukke stadsleven van Havana. Daarna kun je smullen van een typische Cubaanse lunch en heb je de mogelijkheid om de omgeving te voet of te paard te verkennen. 

  • Boottocht op de Río Canimar

  • Gekwalificeerde Engelstalige gids

  • Lunch

Dagtocht van Havana naar Río Canimar

De Rio Canimar kronkelt tussen de hoofdstad van Cuba en het idyllische Varadero en stroomt zo de Atlantische Oceaan in. De indrukwekkende 65 meter hoge brug, de "Puente Antonio Guiteras", stijgt met drie bogen boven de rivier uit en biedt een adembenemend uitzicht over het omliggende landschap terwijl je oversteekt.

Een boottocht op de Rio Canimar is een magische ervaring; een uur varen, lekker met de stroming mee. Het weelderige groen en het kristalheldere water laten Cuba van een hele andere kant zien. Geniet van de reis op de Rio Canimar en met een beetje geluk zie je vanaf de boot één van de lepelaars die er wonen: de Cubaanse Trogon of een Cubaanse papegaai.

De boottocht eindigt op een mooie en afgelegen baai, met een schilderachtig restaurant dat tussen de bloeiende planten ligt. Voordat je hier gaat lunchen, heb je wat tijd om de omgeving te verkennen.

Na de lunch zijn er allerlei activiteiten om aan deel te nemen; voor degenen die nog meer van de omgeving wilt zien, is er de mogelijkheid om dit te paard te doen of zelfs in een roeiboot. Is dit te actief voor jou? Leun dan ontspannen achterover op de oever of ga voor een verfrissende duik in de rivier. 

 Inclusief:

  • Transfer van/naar Havana
  • Gekwalificeerde Engelstalige gids
  • Lunch
  • Boottocht op de Río Canimar
  • Optioneel: paardrijden

Prijzen

Prijzen per persoon 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen  
01.11.18 - 31.10.19 292 € 161 € 143 € 115 € 98 € 86 € doorgaan
De prijzen zijn geldig tot 31.10.2019.
Als je verschillende excursies en mini trips wilt combineren, kun je een huurauto of privétransfers bij ons boeken en je reis naar Cuba compleet maken. We helpen je graag bij het boeken van je accommodatie. Neem contact met ons op voor een offerte.