Excursie van Havana naar Las Terrazas

Neem een pauze van de levendige hoofdstad van Cuba tijdens een reis naar een wereld waar de tijd stil staat. Las Terrazas is een kleine gemeenschap in de heuvels van het Sierra del Rosario gebergte. Verlaten koffieplantages, kleine boerderijen, meren en rivieren en kabbelende watervallen vormen een beeld van de absolute idylle. Wandel over de paden en maak kennis met kleurrijke zangvogels en geniet van een lunch in een tradioneel restaurant in een paradijselijke groene omgeving.
  • Bezoek aan het biosfeerreservaat

  • Begeleide wandeling

  • Bezoek aan voormalige koffieplantage

Dagtocht van Havana naar Las Terrazas

Maak een reis naar Las Terrazas, een paradijs voor natuurliefhebbers! Via de autosnelweg laat je Havana achter je en veranderd het landschap in weelderig groen en kleurrijk geschilderde huizen.

Eenmaal aangekomen in Las Terrazas, een nationaal park in West-Cuba, dat wordt omgeven door tal van plantages, werkende boeren en grazende koeien. Het landschap van 5000 hectare bestaat uit ongerepte natuur, kleine meren, watervallen, ruïnes van voormalige koffieplantages en zwavelbronnen. Vanaf de kleine wandelpaden naar Las Terrazas kun je genieten van de omringende flora en fauna, van reusachtige varens, wilde orchideeën en kleurrijke begonia’s.

De diverse fauna in Las Terrazas wordt gekenmerkt doordat 50 procent van de inheemse soorten vogels in Cuba zich hier bevinden, maar ook vele soorten vleermuizen, slangen en reptielen. Je brengt een bezoek aan een voormalige koffieplantage, waar je veel dingen terugziet van de eens zo bloeiende koffiehandel. Vandaag de dag staat er een restaurant op de plantage, hier vindt ook de lunch plaats (inbegrepen). Hier krijg je ook te zien hoe de koffie vroeger werd geproduceerd.

In de namiddag keer je met veel nieuwe indrukken terug van Las Terrazas naar Havana.

 

 

 

 

Inclusief:

  • Transfer van/naar accommodatie Havana
  • Gekwalificeerde Engelstalige gids
  • Lunch
  • Bezoek aan de gemeente Las Terrazas
  • Bezoek aan de koffieplantage Cafetal Buena Vista
  • Gelegenheid om te zwemmen in Rio Suan Juan

Prijzen

Prijzen per persoon 1 personen 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen  
01.11.18 - 31.10.19 221 € 126 € 112 € 92 € 79 € 72 € doorgaan
De prijzen zijn geldig tot 31.10.2019.
Als je verschillende excursies en mini trips wilt combineren, kun je een huurauto of privétransfers bij ons boeken en je reis naar Cuba compleet maken. We helpen je graag bij het boeken van je accommodatie. Neem contact met ons op voor een offerte.