Excursie van Cienfuegos naar waterval El Nicho

Is jouw Cuba-reis is inclusief een verblijf in Cienfuegos? Maak vervolgens een reis van de zesde grootste stad van Cuba naar de rustige, groene natuur. De bron van de Río Hanabanilla-rivier ontspringt in een van de mooiste berglandschappen van het Caribische eiland, vijftien meter diep het water induiken als een ruisende waterval op rotsachtige terrassen, om zich te verzamelen in een natuurlijk zwembad beneden. Geniet van de ongerepte natuur van de Sierra del Escambray en neem een verfrissende duik aan de voet van de kabbelende El Nicho-waterval.
  • Begeleide wandeling

  • Bezienswaardigheden van de watervallen El Nicho

  • Lunch

Waterval El Nicho

Cienfuegos werd gesticht in 1819 en is nu de op vijf na grootste stad van Cuba. In de baai van Cienfuegos aan de zuidkust van Cuba, werd de haven van Cienfuegos 's werelds grootste exporthaven voor suiker. Naast de suikerindustrie waren de tabaksindustrie en de krabvisserij van cruciaal economisch belang voor de stad.

Ongeveer 50 km van Cienfuegos is de adembenemende waterval "El Nicho". Een bezoek aan de waterval zal deze dag markeren in de indrukwekkende natuur van Cuba. Na een korte rit bereik je de uitlopers van de Sierra del Escambray. Hier kronkelt de Hanabanilla rivier door dicht weelderig groen totdat het als een El Nicho waterval in een smaragdgroen zwembad valt. Voor een verfrissend bad mag het badpak in de dagrugzak vandaag niet ontbreken. Als alternatief voor zwemmen bij de waterval "El Nicho", kun je ook de omringende natuur op eigen gelegenheid verkennen. Maak een verkenningstour in de nabije omgeving, te voet of met een optionele paardrijtocht.

 

 Inclusief:

  • Transfer van/naar accommodatie Cienfuegos
  • Gekwalificeerde Engelstalige gids
  • Bezoek de El Nicho waterval met wandeling
  • Lunch  

 

Prijzen

Prijzen per persoon 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen  
01.11.18 - 31.10.19 355 € 189 € 151 € 120 € 100 € 87 € doorgaan
               
De prijzen zijn geldig tot 31.10.2019.
Als je verschillende excursies en mini trips wilt combineren, kun je een huurauto of privétransfers bij ons boeken en je reis naar Cuba compleet maken. We helpen je graag bij het boeken van je accommodatie. Neem contact met ons op voor een offerte.